TERVETULOA SIVUILLENI!

OLEN KÄTILÖ, KÄTILÖDOULA, IMETYSOHJAAJA (WHO) ja äiti neljälle tyttärelle.

Kätilönä ja ihmisenä olen avoin, empaattinen, helposti lähestyttävä ja minulta löytyy tilanneherkkyyttä.  Suuri intohimoni on  paremman synnytyskulttuurin kehittäminen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäminen raskausaikana, synnytyksessä, naisten, äitien ja perheiden elämässä.

Muistan kun, kaksi nuorimmaista pikkuveljeäni syntyi ja vaikutuin kunnan kätilön käydessä meillä kotikäynneillä. Pienenä tyttönä haaveilin, että tuo olisi ihana ammatti minullekin. Unelmani toteutui, kun valmistuin kätilöksi vuonna 2011. Työkokemusta minulle on kertynyt monipuolisesti kaikilta kätilötyön osa-alueilta äitien, vauvojen ja perheiden parissa. Vuonna 2017 perustin oman yrityksen ollessani äitiyslomalla. Tällä hetkellä teen osa-aikaista kätilön työtä sairaalassa ja toimin sivutoimisena yrittäjänä Olennaisessa. Koen, että sairaalakätilön ja yksityisen kätilön työ täydentävät erinomaisesti toisiaan.

KÄTILÖPALVELUT voivat sisältää toiveidenne mukaan mm. raskauden seurantaa ja tutkimuksia, keskustelutukea, synnytyssuunnitelman laatimista, aiempien synnytyskokemusten käsittelyä, synnytyspelon hoitoa, synnytykseen valmistautumista, kehon tasapainotusta raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen, imetysohjausta, vauvan hoidon harjoittelua, kotikäyntejä synnytyksen jälkeen. Palvelut ovat yksilöllisesti räätälöitävissä jokaisen elämäntilanteeseen sopivaksi.

Positiivinen synnytyskokemus on suuri voimavara, joka kantaa pitkälle naiseuteen, äitiyteen, vanhemmuuteen, parisuhteeseen ja pikkuvauva-aikaan. Kätilönä minulla on laaja kuva synnytyksen fysiologisesta kulusta ja tunnen hyvin sairaaloiden käytännöt. Minulle on tärkeää tietoisten päätösten mahdollistaminen ja haluan tarjota asiakkailleni etukäteen riittävää tietoa, käytännön valmennusta sekä informaatiota synnytyksestä ja synnyttämisestä.

VALIKOIMASTANI LÖYTYY ihania hemmottelu- ja rentoutushoitoja raskaana oleville, synnyttäneille, naisille, äideille, kaikille. Teen lisäksi vauvan kehoa tasapainottavia hoitoja. Tule hengähtämään ja pysähtymään arjen keskellä, antamaan hetki aikaa tärkeimmälle ihmiselle, itsellesi ja nauttimaan käsissäni.

Koen olevani etuoikeutettu kun saan kannatella asiakkaitani läpi raskauden, olla valmistamassa perheitä synnytykseen, kulkea rinnalla läpi synnytyksen ja pikkuvauva-ajan, hoivata, hemmotella, huolehtia ja palvella jokaista teistä ainutlaatuisella tavalla. Jokaisesta yhteydenotosta tunnen suurta kiitollisuutta. Jos ajanvarauksesta ei löydy sopivia aikoja, niitä kannattaa kysellä suoraan minulta.

Sydämellä,
Elisa