BABY BALANCE® – VAUVAHIERONTA

on Suomessa kehitetty kokonaisvaltainen ja anatomisen tarkka hierontatekniikka.

Baby Balance®-vauvahieronnassa hyödynnetään tietoa faskialinjoista ja faskioiden toimintaperiaatteista.  Baby Balance® on herkkä, aistiva hierontatapa, hoito suunnitellaan yksilöllisesti vauvakohtaisesti. Baby Balance® – vauvahieronta on lempeän tehokasta mobilisointia, poikittaisia hierontaotteita, akupainantaa, vyöhyketerapiaa sekä vauvan oman liikehdinnän ja erilaisten hoitoasentojen  hyödyntämistä kehon jännitystilojen vapauttamisessa ja tasapainottamisessa. Hoidossa kiinnitetään erityistä huomiota hengityksen normalisoimiseen, selkärankaa ympäröivien faskioiden, nivelalueiden ja pään hoitoon.

Hieronnalla pyritään etsimään ja hoitamaan kehosta epätasapainotiloja, jotka aiheuttavat vauvalle itkuisuutta ja muita vaivoja.   Vyöhyketerapialla ja akupainannalla tuetaan elinjärjestelmiä. Koko kehon hieronta sisältää myös ruoansulatusjärjestelmän, pallean, selän, niskan ja pään heijasteiden vyöhyketerapeuttisen käsittelyn jalkapohjista, sekä tarpeen mukaan muitakin alueita.

Ensimmäisen hoidon yhteydessä tehdään laaja haastattelu raskaudesta, synnytyksestä, vauvan ja perheen voinnista sekä nykytilanteesta, jotta vauvan oireilun mahdollisista syistä saataisiin mahdollisimman monipuolinen kuva. Käynti sisältää varhaisen vuorovaikutuksen tukemista sekä tarvittaessa myös imetysohjausta/ pulloruokintaohjausta.

Hoitotapa tuo suuren avun usein jo 1-3 hoitokerralla. Kokemuksemme mukaan yli 90 – 95 % vauvoista on oireettomia, rentoja ja tyytyväisiä  5 hoidon jälkeen, oli hoitoon tulon syy sitten mikä tahansa. (Lähde balancecare.fi)

 

 

 

 

 

 

 

 

Baby Balance®-tekniikalla hoidetut vauvat ovat saaneet apua mm.

  • vatsavaivoihin
  • koliikkiin
  • refluksiin
  • yli- ja alijäntevyyteen
  • itkuisuuteen
  • rintaraivareihin
  • epäsymmetriseen liikkumiseen
  • motorisen kehityksen viivästymiin.
  • uniongelmiin 
  • nenän ja hengityksen rohinaan/ tukkoisuuteen

 

Vauvan kipukierteen katketessa, hänen hermostonsa sekä emotionaalinen, psyykkinen ja fyysinen kehityksensä optimaalinen kehitys mahdollistuu. Kun vauvan uni ja elämä normalisoituu, koko perhe voi paremmin. Baby Balance®-vauvahieronnalla voidaan tehokkaasti hoitaa lukuisia vauvojen elämää vaikeuttavia ja kipua aiheuttavia vaivoja.

 

Saatavilla  vastaanoton lisäksi myös kotikäyntinä, kotikäyntilisä 10€ max 20km Porin keskustasta. Sen jälkeen kilometrikorvaus 0,57€/km. 
Varaa kotikäynti puh. 0409111604 tai onnenkehto@gmail.com