TERVETULOA SIVUILLENI!

OLEN ELISA, KÄTILÖ, KÄTILÖDOULA, IMETYSOHJAAJA (WHO) sekä kolmen ihanan tyttären äiti. Kätilönä ja ihmisenä olen avoin, empaattinen, helposti lähestyttävä ja minulta löytyy tilanneherkkyyttä. Luonnonmukaisuuden edistäminen synnytyksessä on suuri intohimoni – ylipäätään  kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäminen raskausaikana, synnytyksessä, naisten, äitien ja perheiden elämässä.

KUNNAN KÄTILÖ herätti minussa suurta kunnioitusta jo pienenä tyttönä. Salaa haaveilin, että siitä voisi tulla ammatti minullekin. Unelmani toteutui, kun lukio-opintojen jälkeen valmistuin kätilöksi 2011 Jyväskylän ammattikorkeakoulusta. Työkokemusta minulle on kertynyt monipuolisesti kaikilta kätilötyön osa-alueilta äitien, vauvojen ja perheiden parissa. Olen työskennellyt raskaana olevien osastolla, synnyttäneiden osastolla, synnytyssalissa, naistentaudeilla, äitiyspoliklinikalla ja äitiysneuvolassa. Työkokemuksen lisäksi minulla on myös omakohtaista kokemusta kolmen oman lapsen raskausajasta, synnytyksestä ja pikkuvauva-ajasta.

KÄTILÖTYÖN OHELLA olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2017 lähtien. Yritykseni Onnenkehto syntyi ollessani hoitovapaalla kolmannen lapsen syntymän jälkeen intohimostani kehittää entistä parempaa äitiyskulttuuria. Teen työtäni suurella sydämellä, kiireettömästi, asiakaslähtöisesti ja kokonaisvaltaisesti naisten, äitien ja perheiden parissa. Naisten Hyvinvointikeskus Olennaisen lisäksi minulla on vastaanotto työhuoneellani Toejoella kodin yhteydessä ja perheet voivat saada ohjausta kiireettömästi omassa kodissaan.

ONNENKEHDON KÄTILÖPALVELUT voivat sisältää toiveidesi mukaan mm. raskauden seurantaa ja tutkimuksia, äitiysneuvolapalveluita, keskustelutukea, synnytyssuunnitelman laatimista, aiempien synnytyskokemusten käsittelyä, synnytyspelon hoitoa, synnytykseen valmistautumista ja synnytysvalmennusta, kehon tasapainotusta raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen, imetysohjausta- ja valmennusta, vauvan hoidon harjoittelua, kotikäyntejä synnytyksen jälkeen. Palvelut ovat yksilöllisesti suunniteltavissa juuri Sinun/Teidän elämänvaiheeseenne ja elämäntilanteeseenne sopivaksi.

VALIKOIMASTA LÖYTYY myös ihania hemmottelu- ja rentoutushoitoja raskaana oleville, synnyttäneille, naisille, äideille, kaikille. Erityisen suosittuja ovat raskaana olevien rentouttavat hoidot. Tule hengähtämään ja pysähtymään arjen keskellä, antamaan hetki aikaa tärkeimmälle ihmiselle, itsellesi ja nauttimaan käsissäni.

KOEN OLEVANI etuoikeutettu kaikista upeista kohtaamisista, tarinoista, hetkistä, joihin olen tämän ainutlaatuisen työn kautta osaksi päässyt. Osasta on tullut elinikäisiä ystäviä. Jokainen raskaus, syntymä ja vanhemmuus on erityisen arvokas. Jos sinusta tuntuu, että voisin olla avuksi juuri Sinulle/ Teille, niin ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää palveluistani. Olen täällä teitä varten. Palvelen sinua suurella sydämellä, lämmöllä ja asiantuntemuksella. Ota rohkeasti yhteyttä!

Sydämellä,
Elisa