Kiva, kun tulit sivuilleni. Olen Elisa. Olen kätilö, doula, sairaanhoitaja ja imetysohjaaja (WHO). Olen myös tytär, nainen, sisko, vaimo ja kolmen rakkaan tyttären äiti. Luonteeltani olen avoin ja empaattinen. Harrastuksiini kuuluu lenkkeily, musiikin kuuntelu ja lukeminen.

Lapsuuteni vartuin pohjoisessa Keski-Suomessa Kinnulassa. Kunnan kätilö herätti minussa suurta kunnioitusta jo pienenä tyttönä. Salaa haaveilin, että siitä voisi tulla ammatti minullekin. Unelmani sai siivet alleen, kun pääsin opiskelemaan kätilöksi Jyväskylän ammattikorkeakouluun lukio-opintojeni jälkeen. Valmistuin kätilöksi marraskuussa 2011.

Työkokemusta minulle on kertynyt monipuolisesti kaikilta kätilötyön osa-alueilta; prenataaliosastolta, lapsivuodeosastolta, synnytyssalista, synnytysvastaanotolta, naistentaudeilta, äitiyspoliklinikalta ja neuvolasta.

Kätilö- ja hyvinvointipalvelu Onnenkehto syntyi palostani tehdä työtä suurella sydämellä kiireettömästi, asiakaslähtöisesti ja kokonaisvaltaisesti naisten ja perheiden parissa omien arvojeni mukaisesti. Tavoitteeni on tukea ja ohjata odottavaa äitiä ja koko perhettä. Kätilönä kuljen rinnallanne läpi raskauden, synnytyksen ja vauva-ajan. Kätilönä ja imetysohjaajana olen synnytyksen ja imetyksen ammattilainen. Työkokemukseni lisäksi minulla on myös omakohtaista kokemusta kolmen oman lapsen myötä. Perheet voivat saada ohjausta työhuoneellani Toejoella, Naisten hyvinvointikeskus Olennaisessa tai kiireettömästi omassa kodissaan.

Kätilöpalveluiden lisäksi valikoimasta löytyy ihania hemmottelu- ja rentoutushoitoja, jotka sopivat kaikille, vaikka raskaus, odotus ja vanhemmuus eivät olisikaan ajankohtaista. Tule nauttimaan intialaisesta päähieronnasta, kuumakivihieronnasta, vyöhyketerapeuttisesta raskaushieronnasta/synnytyksen jälkeisestä hieronnasta tai synnytykseen valmistavasta hemmotteluhoidosta. Järjestän myös hemmotteluiltoja säännöllisesti isommillekin ryhmille.

Annan tietotaitoni käyttöönne ja pyrin jatkuvasti kehittämään osaamistani kouluttautumalla lisää. Palvelen sinua suurella sydämellä, lämmöllä ja asiantuntemuksella. Ota rohkeasti yhteyttä!

Sydämellä,
Elisa